Превод и легализация на документи

Агенция за преводи и легализация L&N Consult предлага работа за преводачи на свободна практика.

Агенция за преводи и легализация L&N Consult е една от водещите фирми в сферата на преводаческите услуги. Благодарение на своите всеотдайни преводачи и своето коректно отношение към настоящите и бъдещи клиенти, фирмата непрекъснато се разраства. За да може да отговаря на високите изисквания на своите клиенти, агенцията непрекъснато набира професионални преводачи на свободна практика за всички работни езици, предлагани от агенцията.

Ако Вие сте отговорна личност, притежавате диплома за завършена езикова гимназия или имате фиологическо образование за конкретен език, то тогава можете да кандидатствате като преводач на свободна практика в нашата фирма. За целта е необходимо да ни изпратите Вашата автобиография придружена с копие на документите за завършено образование, след което представител на фирмата ще се свърже с вас за да уточните подробностите.

За преводачите извършващи устен превод – Агенцията набира набира преводачи за устен превод само с доказан практически опит и необходим стаж. Желателно е да има препоръки от предишни работодатели.

Преводаческа агенция L&N Consult желае да установи дългосрочно сътрудничество с други агенции за превод и легализация от цялата страна, включително и град София. Ние предлагаме заверка и обработка на документи /куриерски услуги/, на колегите в преводаческия бранш, както и съвместно сътрудничество относно легализацията, срещу конкурентно възнаграждение във всички институции на територията на столична община.

За повече информация, моля свържете се с управителя на агенцията на посочените телефони:
Тел./факс: 02 / 870 6381
Мобилен: 0898 468 370 / 0884 008 824
E-mail: office@prevodi-ln-bg.com